Er zijn veel manieren om gezond te blijven, maar het meest voor de hand liggend is waarschijnlijk simpelweg bewegen en gezond eten. Hoe kun je ervoor zorgen dat een gezonde levensstijl haalbaar blijft? Gezond eten kan heel lekker zijn, zolang het maar goed bereid wordt. Smoothies zijn daar een goed voorbeeld van!

De voordelen van smoothies

- Smoothies zijn gemakkelijk te bereiden

- Je krijgt gemakkelijk en snel je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen

- Smoothies zijn voedingsrijk en bevatten veel gezonde vetten

- Smoothies helpen je je vochtbalans te behouden

- (Zuivel)smoothies leveren calcium

- Smoothies zijn beter dan multivitaminen

- (Groene) smoothies zorgen voor gewichtsverlies

- Smoothies zijn makkelijk verteerbaar

- Smoothies zorgen voor meer energie

- Smoothies maken je mooier

- Smoothies geven je immuunsysteem een boost

- Je bent weinig tijd kwijt aan afwassen met smoothies

- Smoothies zijn langere tijd houdbaar – in de koelkast!

Maak je eigen smoothie met deze glazen blender

Deze Nedis® staande blender is perfect om fruit en groenten in een handomdraai te mixen. De krachtige 800W motor en de kan met een ruime inhoud van 1,5L maken het mogelijk om eiwitshakes, vruchtensappen en soepgroenten te blenden of heerlijke smoothies te maken. De roestvrijstalen messen, de twee snelheidsstanden en de pulsstand zorgen ervoor dat deze messen door de taaiste groente of het dikste stuk fruit snijden die je maar kunt bedenken, terwijl hij ook nog eens langer meegaat.

Maak je eigen smoothie met deze kunststof blender

Ondanks de grote capaciteit heeft deze blender toch een compact design en neemt hij niet veel plaats in op het aanrecht. En dankzij de antislipvoetjes ben je er zeker van dat hij daar blijft staan. Wil je nog een ingrediënt toevoegen maar ben je al begonnen met blenden? Geen nood, de kan heeft een handige navulopening aan de bovenkant. Maak hem open - niet tijdens het blenden - en voeg de extra ingrediënten toe. De blender en het reservoir van 1,5 liter zijn gemakkelijk schoon te maken. Draai simpelweg het reservoir eraf en begin met schoonmaken. Giet heet water met wat afwasmiddel in de kan, sluit de deksel, meng het even en spoel het afwasmiddel weg, zodat de blender weer klaar is voor gebruik!

Plastic stand blender