Smart LED Filament lampen van Nedis®

Slimme verlichting is niet zomaar een trend, maar een erg handige ontwikkeling. Al is het wel jammer dat de meeste slimme lampen geen designprijs verdienen. Daardoor moet je vaak kiezen tussen een stijlvolle lamp of een standaard Smart Home lamp. Maar met de Smart LED Filament lampen van Nedis® is dit verleden tijd en combineer je design met slimme technologie.

Slimme, unieke verlichting met een mooi ontwerp

Nedis® is één van de eerste merken met een assortiment slimme lampen die echt gezien mogen worden. Met deze LED filament lampen haal je het warme licht van vroeger in huis, maar dan op een energiezuinige en slimme manier. Met de lampen is retro design gecombineerd met de toekomst, met als resultaat een complete line up van Smart LED filament lampen. In ons assortiment vind je drie formaten, in twee kleuren. Zo is er altijd een juiste keuze van lamp die in jouw interieur past.

De voordelen van Nedis® Smart LED Filament lampen

•    Slimme LED-filament verlichting die gezien mag worden
•    Eenvoudig in gebruik door verbinding met WiFi, zonder een hub of bridge
•    Elegant ontwerp; transparante glazen lampen
•    Dimbaar; zonder externe dimmers
•    Voice Control met Google Assistant en Amazon Alexa
•    Gemakkelijke bediening; gebruik de app of voice control
•    Gratis beschikbare SmartLife app
•    Eenvoudig te programmeren; automatisch aan- en uitschakelen

Creëer de vibe

Je kan heel eenvoudig de perfecte sfeer zetten voor elke situatie. Omdat deze nieuwe filament lampen dimbaar zijn kan je ze perfect instellen, in de SmartLife app, in diverse scènes; een ingestelde setting die jij een naam kan toekennen. Je hebt dus helemaal geen externe dimmers meer nodig met deze handige functie.

Makkelijk in te stellen; jouw SmartLife lamp

Je hoeft geen technische kennis te hebben om je nieuwe slimme lampen te gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een Nedis® SmartLife lamp, de app en een WiFi verbinding. Haal de lamp uit zijn verpakking en volg de instructies om de lamp te verbinden met de app. Na het verbinden, met het WiFi netwerk, verschijnt de lamp in het overzicht van de Nedis® SmartLife app en kun je deze aan- uitzetten of dimmen. Je kan de instellingen van de lamp ook bedienen door middel van spraakopdrachten via Google Assistant en Amazon Alexa. Stel bijvoorbeeld je verlichting in op basis van zonsondergang of tijd. Tevens kan je scenes instellen die je kan gebruiken voor een feestje of kies juist een romantische setting. 

De Nedis® SmartLife app

De applicatie die jouw Smart Home mede mogelijk maakt. Het is het centrale punt waar je al je Nedis® SmartLife producten met elkaar verbindt. Dit betekent dat de lampen ook eenvoudig te koppelen zijn aan andere SmartLife producten en die ook allemaal te bedienen zijn via de SmartLife app. Vanuit hier bedien je dus snel en gemakkelijk alle Nedis® SmartLife producten en maak je het dagelijkse leven een stuk makkelijker en bovendien leuker.