Briel - Espresso Machines

Met meer dan 40 jaar geschiedenis en de productie van de eerste koffiemachine in 1978, is Briel een echte specialist in espressomachines voor thuis en semi-professioneel gebruik. Het Portugese merk is onlosmakelijk verbonden met een passie voor de perfecte espresso en definieert zichzelf als een unieke mix van traditioneel vakmanschap en moderne technologie. Met deze geweldige espressomachines maak je de lekkerste koffies. Word zelf barista!

De Perfecte Espresso

Briel weet echt hoe je een goede espressomachine maakt: het is niet alleen techniek, het is een kunst. Van de robuuste roestvrijstalen boiler naar de speciale crema maker filter tot het gebruik van elektronische technologie. Dit alles is ontworpen om de werking op de nieuwste modellen te regelen. Alles is speciaal ontworpen, grondig ontwikkeld en uitvoerig getest. Het resultaat van dit alles zal aan de hoogste verwachtingen voldoen. Briel heeft een focus op duurzaamheid en functionaliteit. Kwaliteit is altijd de basis geweest, en zal dat ook blijven, voor alles wat ze doen. Dat alles, zodat u de perfecte espresso kunt drinken!

Made in Portugal

De machines zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Portugal. Briel werkt met toegewijd personeel, hooggekwalificeerde technici en ervaren ingenieurs. Hierdoor heeft Briel geavanceerde kennis en expertise in de productie en in het continu verbeteren van de koffiemachines. Meer dan 95% van de onderdelen waaruit de machines bestaan, worden in Portugal geproduceerd. Naast de montage worden alle kunststof en metalen onderdelen in eigen huis gemaakt. Zelfs de tooling voor al deze processen wordt vanaf nul ontwikkeld en gebouwd. De overige onderdelen zijn overwegend Europees. Al deze onderdelen worden met alle zorg en aandacht gecontroleerd voor de uiteindelijke montage.

Minder afval

Briel kan hun koffiemachines gewoonweg niet zien als wegwerp kleine huishoudelijke apparaten. Dit is een van de redenen waarom ze voor elke geproduceerde machine minstens 10 jaar garantie op reserveonderdelen bieden. Ze zetten zich in voor een milieuvriendelijke en ecologisch duurzame wereld. De mentaliteit is om minder afval te produceren; bijna alles creëren in Portugal resulteert in minder reisafstanden; en geen capsules betekent dat de koffie op een ecologische manier wordt geëxtraheerd.

Briel product series

Color series

Esthetiek en stijl maken deze serie uniek en leuk om naar te kijken. Deze stijlvolle espressomachines met levendige kleuren en retro design zijn een prachtige toevoeging in uw huis. Ze geven stijl en karakter aan elke kamer. De kleurige machines zijn niet alleen een lust voor het oog, kwaliteit en functionaliteit zijn net zo belangrijk. De machine is niet alleen een mooi middelpunt in uw keuken, maar maakt van uw drankje het meest voortreffelijke kopje koffie.

Classic Series

Natuurlijk wilt u koffie van hoge kwaliteit en uw favoriete espresso met maximale aroma. Bekijk de classic serie van Briel. Deze klassieke modellen zijn voorzien van een 20-bar pomp, die zelfs in de meest veeleisende situaties de soepelste en romigste espresso shots garandeert. Of misschien heeft u zin in een cappuccino? Of een latte macchiato? Met de stoomfunctie is het eenvoudig om perfect romige melkschuim te bereiden voor uw favoriete koffievariatie met melk.

Grinder Series

Het malen van uw koffie is een van de belangrijkste details bij het maken van die perfecte shot espresso. U wilt geen gemalen koffie die samenklontert; u wilt een consistent gelijkmatige maling. Daardoor zal het water zich beter door de koffie verdelen en je espresso heerlijk maken. Zonder een hoogwaardige maler kun je simpelweg geen fantastische espresso zetten. Door de expertise van Briel zal de molen een geweldig stuk gereedschap. In deze serie vindt u losse molens en espressomachines met maler.

Filter Series

Behoefte aan ouderwetse filterkoffie? Schenk gewoon een pot in en zet meerdere kopjes koffie tegelijk. De koffie druppelt door een filter in een grote kan. Bijzonder handig op kantoor of thuis. In plaats van druk druppelt het water door het koffiedik. Gewoon door de zwaartekracht. Hierdoor duurt het brouwproces iets langer, maar uiteindelijk zal de koffie subliem smaken.