Bespaar tijd en krijg toegang tot de nieuwste productinformatie

Wanneer u met Nedis samenwerkt, blijft het niet bij de levering van onze elektronica-gerelateerde oplossingen en producten. Wij vergemakkelijken de verkoop door de benodigde informatie voor u en uw klant elektronisch aan te leveren. 

Wat is Nedis Connect?

Nedis Connect is een uitgebreid pakket aan elektronische oplossingen waarmee u uw orders naar Nedis kunt automatiseren en uw webshop kunt voorzien van onze hoogwaardige productgegevens. 

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Nedis Connect?

Klik hier voor meer informatie
 

Een dagelijkse feed met de nieuwste productdata, professionele productfoto's, prijzen en voorraad.

Nedis Connect

Article data
Elke dag publiceren we de nieuwste productinformatie, productbeschrijvingen, professionele productafbeeldingen, prijzen en voorraadgegevens. Deze informatie kan worden geïmporteerd in uw webshop, ERP-systeem of POS-syteem voor verkoop- en vergelijkingsfuncties. Dit verbetert uw processen en verlaagt de foutmarges.

Extra files
Naast artikeldata verstrekt Nedis ook een lijst met extra bestanden die informatie bevat over accessoires, alternatieven, varianten en Frequently Asked Questions. Dit maakt de productinformatie op uw webshop compleet en zorgt ervoor dat uw klanten het product kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. 

Invoice PDF
Ontvang onze PDF facturen eenvoudig in uw mailbox. U kunt zelfs bepalen op welk e-mailadres u de facturen wilt ontvangen, zodat ze automatisch in uw systeem kunnen worden geïmporteerd.

Real-time stock check
Een systematische real-time voorraadcontrole vermindert backorders en geeft u de mogelijkheid uw klanten een alternatief product aan te bieden. Voordat u uw bestellingen verzendt naar Nedis raden wij u aan een real-time voorraadcontrole uit te voeren om te bevestigen dat het gevraagde artikel beschikbaar is.

Electronic order
Door gebruik te maken van ons e-mail bestel format kunt u uw bestellingen automatisch naar Nedis doorsturen. Op deze manier hoeft u uw bestellingen niet handmatig in te voeren in de Nedis webshop. Nedis ontvangt uw orders en verwerkt ze. Dit bespaart u tijd en vermindert de kans op fouten.

Dispatch information
Wanneer uw bestelling wordt verzonden, communiceert Nedis een overzicht van alle verzendingen voor uw bestellingen in één enkel bestand dat gemakkelijk in uw systemen kan worden geïmporteerd.

Dispatch informatie bevat:

  • Pakketinformatie
  • Verstuurde hoeveelheden
  • Track & Trace informatie om uw pakketje te volgen bij onze verzendpartner