Handige gadgets voor op reis

Of je nu een werk-gerelateerde reis gaat maken, een strandvakantie, een roadtrip langs de kust, of zelfs je dagelijkse reis naar kantoor, zorg ervoor dat elke reis zo soepel mogelijk verloopt met de reisproducten van Nedis.

Boarding time

Stap je deze zomer op het vliegtuig? Eén van de vervelendste situaties op de luchthaven is het moment dat je bij de bagagebalie staat om erachter te komen dat je koffer te zwaar is. Die onverwachte extra kosten zijn geen pretje, zeker niet vlak voordat je aan je langverwachte reis begint. Met een weegschaal kom je niet voor verrassingen te staan.

Als muziek in de oren

Geniet onderweg van het streamen van muziek en telefoongesprekken met deze Nedis® draadloze Bluetooth® 5.0-koptelefoon met spraakbediening. Ze worden geleverd met een oplaadetui voor eenvoudig opladen zonder kabels. Deze oortelefoons hebben een afspeeltijd tot 6 uur en het oplaadetui biedt 3 extra volledige oplaadbeurten, dus hij is nooit leeg als je op reis bent. Ze zijn te verbinden met Google Assistant en Siri, zodat je muziek kunt starten, de weg kunt vragen, online informatie op kunt vragen en nog veel meer.

Tijdreizen

Mis nooit meer die vroege vlucht naar huis, zakenafspraak of reis van je leven dankzij de Nedis® Digital Travel Alarm Clocks. Dankzij hun compacte ontwerp passen ze in elke tas of koffer en heb je genoeg ruimte voor andere spullen.

Even helemaal opladen

Kom nooit met een lege telefoon, laptop of tablet te staan. Laad je tablet of smartphone tijdens een lange autorit op met deze Nedis Micro USB autolader. Hij is ook te verbinden met navigatiesystemen, digitale camera's en vele andere apparaten met een Micro USB-aansluiting.

Nedis Dashboard Camera

Travel essentials