All you need is… een slim en veilig huis

Nu we meer dan ooit thuis zijn, is het vanzelfsprekend dat een veilig gevoel in huis van onschatbare waarde is. Zelfs als u niet thuis bent, wilt u er zeker van zijn dat uw woning beschermd is tegen ongewenste bezoekers. De nieuwe Full HD Nedis® Smart IP camera kan deze veiligheid bieden, aangezien het uw eigendommen bewaakt, zelfs als u niet thuis bent.

 

Flexibele en draadloze veiligheid

Deze zeer flexibele en draadloze beveiligingscamera voor buitenshuis vereist geen kabels, stopcontacten of boorgaten door de muren. Het is puur een kwestie van opladen, monteren, verbinding maken met Wi-Fi en de camera is klaar om het huis te bewaken. Wanneer er buiten beweging is, krijgt uw smartphone direct een pushnotificatie. Zo bent u altijd en overal verbonden.

Camera met hoge kwaliteit

Naast het gebruiksgemak van deze camera biedt het ingebouwde tweerichtingscommunicatiesysteem de mogelijkheid om een gesprek te voeren met iemand die buiten staat. De Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels) zorgt voor haarscherpe beelden. Zelfs 's nachts kan het zicht tot 10 meter reiken. Problemen met opslag zijn niet aan de orde aangezien het systeem een ruim intern geheugen heeft van 16 GB en de beelden automatisch verplaatst worden naar een cloud of micro SD.

 

Nedis SmartLife

Deze Full HD Nedis® Smart IP camera is een van de vele SmartLife-artikelen van Nedis®, waaronder een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera's, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Of u nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact of het hele huis wilt automatiseren, bij Nedis® ontdekt u hoe toegankelijk slimme technologie vandaag de dag is.