Hoe blijft jouw huis warm in de winter?

De zomer is voorbij, de winter is hier en het is tijd om het binnen gezellig te maken. Hoewel je het warme weer misschien mist, heeft de koudere periode van het jaar toch iets magisch. Of het nu jouw favoriete tijd van het jaar is of niet, het is goed om op elk seizoen voorbereid te zijn. Met goede verwarming in huis hoef je het niet koud te hebben, zelfs niet tijdens de koudste dagen van het jaar.

 Blijf warm met Nedis Kachels 

Keramische Kachels

Keramische kachels hebben een zeer energiezuinig systeem dat gebruik maakt van een verwarmingselement. Het voordeel is dat dit element niet zo heet wordt, waardoor keramische kachels een zeer goede (lees: veilige) optie zijn voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Keramische kachels zijn uitstekend geschikt om een ruimte te verwarmen, maar de geïntegreerde ventilator voor de warmteoverdracht maakt wel wat geluid. Deze kachel is vooral geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes.

Convector Kachels

De achterliggende gedachte van convectie is dat de opgewarmde lucht stijgt en de koude lucht naar beneden drukt om opgewarmd te worden. Hierbij is er sprake van dezelfde efficiënte werking als bij een CV het geval is. Het is een geruisloos systeem dat wel even de tijd nodig heeft om een ruimte op te warmen.

Beheer de temperatuur in huis automatisch

We kennen allemaal het gevoel van thuiskomen in een koude kamer of appartement, of thuiskomen om te ontdekken dat je de radiator de hele dag of nacht aan hebt laten staan. Met deze slimme radiatorregelaar hoef je je nooit meer af te vragen of je de radiator wel aan hebt laten staan. Vervang gewoon de bestaande radiatorknop door deze slimme radiatorbediening en de ingebouwde zelflerende thermostaat opent en sluit de radiator zo ver als nodig is om de kamer op de gewenste temperatuur te houden.

Ventilatorkachels

Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze kachel gebruik van een ventilator om de warme lucht door de ruimte te verspreiden. Dit zorgt voor een snelle opwarming van deze ruimte. Deze kachels zijn zeer geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes.

Plug-in verwarming

Net dat beetje extra warmte nodig? Deze kachel kan gemakkelijk worden meegenomen door het huis, aangezien het in elk stopcontact kan worden gestoken. Door het compacte formaat is dit kacheltje perfect voor kleine ruimtes zoals keukens, een (thuis)kantoor of slaapkamer. De programmeerbare timer kan worden ingesteld van één tot twaalf uur.