Bescherm je huis tegen ongewenste bezoekers

Nu de klok een uur is verzet, de dagen korter zijn en de winter echt is aangebroken, is het verstandig om na te denken over de beveiliging van je huis. Deze tijd van het jaar vraagt om extra aandacht tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers.

 Bekijk ons assortiment Beveiliging 

Hoe beveilig ik mijn huis?

  • Sluit ramen en deuren goed af en monteer anti-klim spijkerstrips op uw hek of poort. Dit schrikt niet alleen inbrekers af, maar ook indringers zoals katten, vogels of andere dieren.

  • Verstop je sleutels buiten je huis niet onder de deurmat, maar leg ze in een sleutelkluis die je kunt openen door een code in te voeren.

  • Zorg dat er geluid in huis is door muziek aan te zetten. Je kunt dit zelfs op afstand regelen met smart home technologie.

  • Plaats dure spullen uit het zicht, of sluit ze op in een kluis.

  • Houd inbrekers voor de gek door dummy-beveiliging in of om het huis te monteren, zoals dummy-camera's of een dummy-beveiligingssirene. Je kunt ze ook laten geloven dat je thuis bent door verlichting in en om het huis te bevestigen of een realistisch effect te creëren met een tv-simulator.

  • Zorg voor een goed slot, of voorzie de voordeur van (smart) deurbellen of telefoons.

Slim & Veilig met Nedis Beveiliging

Als je jouw huis echt tegen ongewenste bezoekers wilt beschermen, kun je het beste beveiligingscamera's in en rond het huis plaatsen. Dit geeft niet alleen jou en je gezin een veilig gevoel, inbrekers zullen ook worden afgeschrikt als ze een camera buiten zien hangen. Deze eenvoudig te gebruiken SmartLife camera's kunnen gemakkelijk worden aangesloten op het bestaande Wi-Fi-netwerk om de gebieden van het huis te bewaken en elk geluid of beweging op te nemen. Bekijk al onze beveiligingscamera's.

All you need is... Nedis Beveiligingscamera's