De tijd van kou en sneeuw, warme chocolademelk, schaatsen en natuurlijk Kerst is aangebroken. Het is winter! Rond deze periode zijn de dagen het kortst. Dit betekent weinig daglicht en lage temperaturen. Het recept voor een winterdip, zou je denken. Hoe kun je dit voorkomen, en er juist voor zorgen dat dit de fijnste tijd van het jaar wordt? Smarthome producten zijn de oplossing.


 Kom de winter door met Nedis SmartLife 

Verhoog je energie met smart verlichting

In de winter zien we minder daglicht, waardoor de aanmaak van zowel melatonine als serotonine minder wordt, en het nacht- en dagritme minder duidelijk aan kan voelen. Daar kun je slecht of laat van gaan slapen en het kan meer moeite kosten om 's morgens op te staan terwijl je overdag misschien vermoeid bent. 


 Bekijk Nedis SmartLife verlichting voor meer energie 

SmartLife Mood Light

This smart mood light can illuminate any colour you want using the Nedis SmartLife application on your smart phone or tablet (Android or iOS).

Ontdek meer

SmartLife LED Filament Bulb

Combine modern day technology with classic looks with this Smart Filament Bulb.

Ontdek meer

SmartLife Ceiling Light

Determine the optimal colour temperature, light intensity and even colour to suit each moment with this Wi-Fi smart ceiling light.

Ontdek meer

Wist je dat...

Op de kortste dag van het jaar is er geen daglicht op de Noordkaap in Noorwegen. Ook op andere plaatsen zijn de dagen rond 21 december aanzienlijk korter dan de rest van het jaar. Des te meer reden om passende verlichting in en rond het huis te hebben.
 

 Bekijk Nedis verlichting 

Smart verlichting

Regel de tint en helderheid van je SmartLife lampen op afstand of automatisch. Creëer de perfecte sfeer voor elke gelegenheid - of dat nu een filmavond is of een romantisch diner. Vervang de traditionele lichtschakelaars in huis - met onze slimme wandschakelaars kunt je jouw bestaande verlichting automatisch of op afstand bedienen met je smartphone of stem. En natuurlijk kunnen deze schakelaars ook handmatig worden gebruikt.

Wist je dat...

de batterij van de telefoon 40% sneller leeg gaat wanneer het vriest?

 

 Met een Nedis oplader kom je nooit met een lege telefoon te zitten 

Blijf warm met smart verwarming

Als het koud is, heeft je lichaam veel energie nodig om op te warmen. Bloedvaten vernauwen zich en er stroomt minder bloed naar de bloedvaten onder de huid en naar de ledematen. Hierdoor kan de huid ijskoud aanvoelen. Het bloed blijft zo dicht mogelijk bij de vitale delen van het lichaam. Smart producten maken het je gemakkelijk om je lichaam op te warmen, zodat je ook in de winter vol energie blijft.


 Bekijk SmartLife verwarming 

Slim & Veilig met Nedis Beveiliging

Als je jouw huis echt tegen ongewenste bezoekers wilt beschermen, kun je het beste beveiligingscamera's in en rond het huis plaatsen. Dit geeft niet alleen jou en je gezin een veilig gevoel, inbrekers zullen ook worden afgeschrikt als ze een camera buiten zien hangen. Deze eenvoudig te gebruiken SmartLife camera's kunnen gemakkelijk worden aangesloten op het bestaande Wi-Fi-netwerk om de gebieden van het huis te bewaken en elk geluid of beweging op te nemen. Bekijk al onze beveiligingscamera's.

Nedis® SmartLife - the easiest way to your smart home


Het is slim, betaalbaar en eenvoudig - en er worden voortdurend nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd. 

Begin nu en geniet van de voordelen van Nedis SmartLife!

 

 Lees meer over SmartLife