Smart home producten die je deze zomer nodig hebt

Tijdens elk seizoen gebruik je verschillende huishoudelijke apparaten. De smart home categorie is hier geen uitzondering op. Om het je in de zomer nog comfortabeler te maken, hebben we de smart home producten die je komende zomer zeker nodig hebt voor je op een rijtje gezet.

 

  Bekijk ons hele Zomerassortiment van 2022 

Gemakkelijk de juiste temperatuur instellen

Zonder temperatuurregeling op kantoor, woon- of slaapkamer is het gewoon niet uit te houden. Zeker niet tijdens de lange hitteperiodes in de zomer. Deze Nedis® SmartLife cooling producten zijn de beste oplossing voor de warmste zomerdagen en -nachten en voorkomen slapeloze nachten en zweten achter je bureau.

Gordijnen automatisch en op afstand openen en sluiten

Een andere manier om ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen niet te hoog oploopt, is door een smart wandschakelaar te gebruiken. Open en sluit elektrische gordijnen, rolluiken en zonneschermen vanaf je smartphone, tablet of met een willekeurig apparaat voor stembediening thuis, zoals Amazon Alexa of Google Home. De controller kan ook worden ingesteld in combinatie met andere Nedis® SmartLife producten, zodat gordijnen bijvoorbeeld sluiten wanneer een lamp wordt ingeschakeld.

SmartLife Radiatorbediening

Vervang de traditionele radiatorknop door de Smart Radiatorbediening en de zelflerende thermostaat zet de radiator automatisch aan of uit om zo de gewenste kamertemperatuur te behouden.
Schema's instellen

Na het installeren van de Nedis® SmartLife app (én gebruik te maken van een Nedis Zigbee Gateway) kun je beginnen met het instellen van schema's. Stel met je smartphone schema's in voor een bepaalde temperatuur op vaste tijden, dagdelen of dagen van de week, of stel simpelweg een bepaalde temperatuur in vanaf je smartphone, ongeacht waar je bent.

Door te verbinden met Google Assistant of Amazon Alexa kun je gebruik maken van voice control en spraakcommando’s om zo de gewenste temperatuur te wijzigen. Zet scènes in de Nedis® SmartLife app en activeer deze met je smartphone of met een Siri/Google/Alexa spraakcommando.

Ontvang een melding wanneer een deur of raam is opengelaten

Deze smart sensor herkent of je deur of raam geopend of gesloten is en stuurt deze informatie naar de Nedis SmartLife applicatie. Om dit te doen is een Nedis Zigbee gateway nodig. Hiermee kun je veel verschillende dingen automatisch doen, zoals een melding krijgen wanneer er iemand in huis is of een herinnering sturen wanneer een deur of raam open is gelaten. Door deze sensor te combineren met andere producten in de Nedis SmartLife applicatie, kun je ieder Nedis SmartLife product activeren bij het openen van een deur (bijv. licht, smart stekker of sirene) of een verwarming of airconditioner uitschakelen wanneer de deur open staat.

Bereid je tuin voor op de zomer

Smart home-producten zijn niet alleen voor binnenshuis. Je kunt zelfs je hele tuin smart maken! Ideaal voor als je op vakantie bent en je geen stress wilt hebben over het water geven van je planten, het uitschakelen van buitenverlichting of gewoon om je tuin er beter uit te laten zien.

Smart verlichting om ongewenste bezoekers te misleiden

Door op afstand een lamp in huis aan te doen, kun je aan de buitenwereld de indruk wekken dat je thuis bent, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is. Op die manier blijven ongewenste bezoekers weg van je woning. Je kunt ook de kleurtint en de lichtsterkte van de lampen aanpassen.

Slim & Veilig met Nedis Beveiliging

Als je jouw huis echt tegen ongewenste bezoekers wilt beschermen, kun je het beste beveiligingscamera's in en rond het huis plaatsen. Dit geeft niet alleen jou en je gezin een veilig gevoel, inbrekers zullen ook worden afgeschrikt als ze een camera buiten zien hangen. Deze eenvoudig te gebruiken SmartLife camera's kunnen gemakkelijk worden aangesloten op het bestaande Wi-Fi-netwerk om de gebieden van het huis te bewaken en elk geluid of beweging op te nemen. Bekijk al onze beveiligingscamera's.

Ontdek voor elk seizoen een breed en continu groeiend assortiment producten - zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera's - die allemaal via een gebruiksvriendelijke intuïtieve app kunnen worden bediend.

 

 Alles wat je moet weten over Nedis SmartLife