Leef smart en monitor uw gezondheid met Nedis SmartLife

Wat is er belangrijker dan uw eigen gezondheid en de gezondheid van de mensen om wie u geeft? Steeds meer medische producten worden ontwikkeld in slimme versies die veel voordelen bieden. Het grote voordeel van slimme gezondheidsapparaten is hun verbinding met de app voor extra inzicht en de mogelijkheid om de info te combineren en een totaalbeeld te krijgen.

 

Bekijk alle health producten

Metingen opslaan en bijhouden

Of het nu gaat om uw gewicht, bloeddruk, zuurstofgehalte in het bloed of temperatuur, ze zullen van tijd tot tijd variëren. Een van de grootste voordelen van Smart health producten is dat de metingen automatisch worden opgeslagen in de app. Door je gezondheid bij te houden, kun je gemakkelijk bij de ontwikkeling ervan. Dit maakt het eenvoudiger om uw gewicht of andere veranderingen die kunnen wijzen op gezondheidsproblemen in de gaten te houden, of om u gemotiveerd te houden om uw dieet en sporten vol te houden wanneer uw streefgewicht binnen bereik komt.

Meten is weten

Door uw gezondheidsinformatie in een snel overzicht te zien, weet u gemakkelijker wat er met uw gezondheid aan de hand is. De metingen van uw gezondheid worden langdurig opgeslagen. Dit betekent dat u kunt vergelijken per dag, per week, per maand of zelfs per jaar. Dit wordt aangeboden in een visuele weergave. U kunt meer te weten komen over uw gezondheid en snel zien of er veranderingen zijn. U kunt de grafiek ook heel gemakkelijk aan een arts laten zien, zodat hij u beter kan adviseren.

Deel data veilig met andere

Als gebruiker van onze slimme gezondheidsproducten kunt u uw gezondheidsinformatie op afstand delen Dit kan handig zijn als uw dierbaren u in de gaten willen houden of andersom. De gegevens die u opslaat en de gegevens van uw dierbaren zijn altijd bij de hand en gemakkelijk af te lezen. Stel meldingen in wanneer een bepaalde waarde wordt bereikt. Deze apparaten kunnen zelfs de gezondheidsinformatie van een gebruiker in realtime naar een arts of andere zorgverlener sturen.

Er is meer

Energy

Krijg controle over het energieverbruik in uw huis.

 

 

Lees meer

Comfort

Creëer de perfecte sfeer in en om huis met Nedis SmartLife

 

 

Lees meer

Security

Houd uw huis, bezittingen en geliefden veilig met Nedis SmartLife

 

Lees meer