Nedis, your smart business partner

Ons verhaal

Zonder enige twijfel is technologie tegenwoordig de belangrijkste drijfveer voor verandering in de wereld. 

Nieuwe technologieën en innovaties komen in gigantische hoeveelheden en met een ongelofelijke snelheid huizen, scholen en kantoren binnen. Ze zorgen voor een volledig andere manier waarop wij leven, leren, werken en spelen. Natuurlijk is dat interessant en spannend! Maar de meeste consumenten hebben op zijn minst wat hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes, want het elektronica-aanbod is overweldigend en kan verwarrend zijn. 

 

Wat consumenten absoluut niet willen, is dat technologieën en elektronica hun leven ingewikkelder maken. Of hun budget overschrijden. Wat ze wel willen, zijn gebruiksvriendelijke elektronica en accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding die zorgen voor blijvend plezier.

 

Al meer dan 40 jaar is Nedis koploper op het gebied van consumentenelektronica. Wij bieden onze partners een divers en winstgevend assortiment elektronica-gerelateerde oplossingen voor hun klanten, op basis van de nieuwste technologieën en innovaties, waarbij de nieuwste trends worden omarmd. Het is onze drijfveer om u en uw klanten producten en oplossingen te bieden die een slim alternatief vormen voor A-merken. 

 

Wij zijn er zeer trots op dat we onze partners blij kunnen maken met de manier waarop we u de best mogelijk service bieden. Waardoor het voor u gemakkelijker is om met uw bedrijf een duurzame inkomstenstroom te genereren. Bestellen is eenvoudig via onze webshop, de 'Scan-to-order'-app of de gegevensfeed via EDI. Daarnaast beantwoordt een productspecialist graag eventuele vragen van u en uw klant. 

 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® heeft in 2018 met trots een nieuw handgeschreven logo geïntroduceerd; met de hand geschreven omdat het de handtekening van een persoonlijk merk is. Wij houden van elektronica die het leven gemakkelijk, comfortabel en leuker maakt. Nedis is uw slimme keuze en wij dragen dit uit voor u, samen met u. 
 • Smart guidance
  Wij houden onze ogen en oren wijd open en streven ernaar de snelste volger te zijn op het gebied van elektronica-gerelateerde accessoires, producten en complete slimme oplossingen. We voegen elke maand 100 nieuwe producten toe aan ons uitgebreide assortiment. Al onze producten kennen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit biedt uw klanten duidelijke keuzes en slimme alternatieven voor A-merken.
 • Smart mixing
  Dankzij ons slimme verkoopconcept kunt u uw assortiment eenvoudig aanpassen en verrijken. U kunt nieuwe producten toevoegen zonder merken door elkaar te gebruiken, waardoor verwarring bij uw klanten wordt voorkomen. De 3 verpakkingslijnen - Fresh Green, Stylish Titanium en Trend - passen bij elkaar en onderscheiden u van de concurrentie.
 • Smart selling
  Nedis biedt u een complete lijn met de beste keus aan apparaten en accessoires die aansluiten bij wat de hedendaagse consument zoekt. Met 4.000 nieuwe Nedis-producten op voorraad hoeft u nooit meer een verkoopkans te missen. Bovendien leveren wij gloednieuw POS-materiaal (Point of Sale), displays, demoborden, toonbankdisplays, productgegevensfeeds, foto's en zelfkeuzeverpakkingen met duidelijke pictogrammen.
 • Smart operation
  Onze volledig geoptimaliseerde toeleverketen is gebaseerd op sterke pijlers, zoals onze kantoren in Azië en onze langdurige relaties met betrouwbare partners sinds 1982. Wij bieden het nieuwste relevante productassortiment. Bovendien zijn wij er trots op dat al onze producten gecertificeerd en geproduceerd zijn volgens de BSCI-normen van amfori.
 • Smart service
  Samenwerken met Nedis is samenwerken met echte mensen die u kennen en er voor u zijn. Wij garanderen de beschikbaarheid en levering van de juiste producten, op de juiste plek en de juiste tijd. Bestellen is eenvoudig via onze webshop, de 'Scan-to-order'-app of de gegevensfeed via EDI. 

You need this

Onze oplossingen zijn het slimste alternatief voor A-merken, vanwege hun geweldige vormgeving en functionaliteit, extreme betrouwbaarheid en zeer concurrerende prijzen. 


Veel gestelde vragen

Als u een retailer, etailer, bedrijf of levensmiddelenwinkel hebt, dan bent u meer dan welkom om onze partner te worden. Maak een persoonlijk account aan in onze webshop en profiteer van geweldige aanbiedingen en deals. 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met onsop. 

Het is ons doel dat iedereen kan genieten van slimme producten en oplossingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden Nedis® als merk, Private labeling als service en volumedeals als een geweldige manier om uw marges te verhogen. 

Naast deze drie aanbiedingen bieden wij u diensten aan zoals drop shipping (alleen voor bepaalde landen), verkoopondersteuning in de vorm van EDI, presentaties in uw winkel en ons concept waarbij u zelf verpakkingen kiest en een geweldige webshop. Daarnaast garanderen wij altijd de kwaliteit van onze producten.

U wilt uw klanten producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige service bieden. Net als wij! Wij zijn trots op het feit dat al onze producten zijn gecertificeerd en geproduceerd volgens Amfori BSCI-normen. 

Daarnaast garanderen wij een consistente kwaliteit, beschikbaarheid en levering van producten op de juiste plaats op de juiste tijd. Als het nodig is zelfs direct aan uw klanten met onze Drop shipment-mogelijkheden.

Natuurlijk kunt u dat. Met kantoren in heel Europa is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Klik op deze link en zoek een locatie bij u in de buurt. 

U kunt zich onderscheiden van uw concurrentie en uw merk voeren met hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U hebt de controle over uw eigen productlijn, terwijl wij zorgen voor inkoop, kwaliteitscontroles, design en logistiek. Wij bieden een volledig concept van Private labeling, dat aan uw behoeften kan worden aangepast. 

Drop shipping is een logistieke oplossing voor webshops en winkels.  U laat ons de bestelde producten rechtstreeks uit onze voorraad leveren. Wij zorgen ervoor dat het pakket direct naar uw klant wordt verzonden. Deze service is beschikbaar voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Bent u van plan een grotere hoeveelheid van één product te verkopen? Met meer dan 50.000 klanten kopen wij grotere volumes in; grotere hoeveelheden betekenen concurrerende prijzen voor ons en interessante marges! Ook u kunt profiteren van dezelfde voordelen van groot inkopen met onze volumedeals. Wij verzorgen het gehele proces, van de inkoop, het maken van de verpakking en het ontwerp tot de daadwerkelijke verzending van de producten, terwijl u profiteert van een grotere hoeveelheid. 

EDI is een back-end-verbinding die u een geautomatiseerde informatiestroom tussen uw en onze systemen biedt. Informatie en processen zoals productgegevens voor uw webshop of winkel, (geautomatiseerde) orders, bevestiging, levering en facturen. Door verbinding te maken kunt u tijd besparen, het aantal fouten beperken en geld besparen, terwijl u zich concentreert op dat wat belangrijk is: uw bedrijf. 
 

Onze feiten & cijfers

 • Ons assortiment telt meer dan 10.000 producten 
 • Elke maand introduceren we verschillende nieuwe producten
 • Ons eigen merk zit ook in onze portfolio
 • We distribueren meer dan 50 andere merken, met inbegrip van exclusieve producten en producten onder licentie
 • Momenteel hebben we meer dan 150 werknemers
 • We leveren producten aan meer dan 35.000 bedrijven in heel Europa
 • We hebben lokale vertegenwoordigers in heel Europa
 • Ons magazijn in Den Bosch heeft een oppervlakte van maar liefst 22.300 m2

 

Pers en Media

 

Slimme mensen maken het verschil

Als een mensgerichte onderneming met meer dan 175 medewerkers binnen Europa willen wij een omgeving creëren waarin we elkaar stimuleren en ondersteunen. Om onze vaardigheden en talenten optimaal in te zetten, bij de klantenservice, het categoriemanagement, de logistiek of op een ander gebied. Wij zijn 'één' Nedis!

Nedis is altijd wel bij u en uw lokale markt in de buurt

Ons hoofdkantoor bevindt zich al sinds het allereerste begin in Nederland, maar de afgelopen 40 jaar hebben we ook een plek gevonden in vele andere landen. Met dochterondernemingen in heel Europa zijn wij altijd dicht in de buurt. Ongeacht waar u bent, er is altijd wel een vertegenwoordiger beschikbaar die de lokale markt kent en begrijpt. 
 

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.