Welke oplader heb ik nodig voor een iPhone 15?

Het nieuwste iPhone 15-model van Apple wordt geleverd zonder oplader. Lees verder voor essentiële informatie over het opladen van je iPhone 15.

 

 

 

Lightning wordt vervangen door USB-C

De nieuwe iPhone 15 van Apple heeft een USB-C-poort voor opladen en gegevensoverdracht, ter vervanging van de eerder gebruikte Lightning-poort. Deze overstap vereenvoudigt het oplaadproces voor je iPhone, waardoor je minder kabels en opladers nodig hebt voor al je apparaten.


 

Wat is de oplaadsnelheid van de iPhone 15?

Apple heeft aangegeven dat het ongeveer 30 minuten duurt voordat de batterij voor 50% is opgeladen. Het is echter belangrijk om te weten dat de oplader die nodig is voor deze snelheid niet in de doos zit en apart moet worden aangeschaft.

Om de gespecificeerde oplaadtijd te bereiken, moet de juiste wattage oplader worden gebruikt.

 

Wat is de beste oplader voor de iPhone 15?

De iPhone 15 kan worden opgeladen met een vermogen van 20 watt, waarmee dit het minimum wattage is dat nodig is om de snelste oplaadsnelheid te bereiken. Het kan echter geen kwaad om een lader met een hoger wattage te gebruiken. Moderne USB-laders hebben ingebouwde beveiligingen om overladen en schade aan het apparaat te voorkomen.

 

Nedis USB-C laders:

Voor degenen die vaak meer oplaadpoorten nodig hebben biedt Nedis laders met meerdere poorten. Met een 35 Watt lader kun je zowel je iPhone 15 als een macbook air of een Apple watch opladen.  

 

Nedis Multiport USB-adapters: 

Hoe zit het met de USB-C kabel?

 

 

 

Houd er rekening mee dat de USB-C kabel ook een belangrijk onderdeel is om zo snel mogelijk op te laden. De kabel die bij de iPhone wordt geleverd is voldoende om op te laden. Maar houd er rekening mee dat de gegevensoverdrachtsnelheid beperkt is tot 480Mbps. Het Nedis assortiment biedt verschillende USB-C kabels die hogere gegevensoverdrachtsnelheden aankunnen en in langere lengtes voor optimale flexibiliteit. 

 

Nedis USB-kabels