Leveranciers en groothandelaren leveren efficiënt onze producten aan de betrokken winkels en bedrijven. Het is voor ons van groot belang dat alle partijen eerlijke rechten hebben en met respect worden behandeld. Dit vereist duidelijke afspraken die moeten worden vastgelegd en gecontroleerd.

Amfori BSCI voor gezondheid, veiligheid, milieu en documentatie

Nedis streeft ernaar Amfori BSCI-compliant te zijn. Dit betekent dat al onze producten worden geproduceerd op veilige werkplekken, waar de mensenrechten worden gerespecteerd en werknemers contracten hebben die in overeenstemming zijn met de nationale arbeidswetgeving.


Amfori BSCI is een wereldwijd initiatief voor sociale naleving dat werkt aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden in toeleverende fabrieken over de hele wereld en aan de totstandbrenging van duurzame toeleveringsketens.

Leverancierscontrole

Wij voeren regelmatig leverancierscontroles uit en volgen de resultaten op om ervoor te zorgen dat wij elke keer weer het juiste kwaliteitsniveau van het product leveren. Dit omvat:

- Leveranciersaudit

- Logistiek en kwaliteitsonderzoek

- Ontwikkeling van de leverancier

Ons kwaliteitsteam voert intensieve inspecties uit vóór verzending op basis van risicobeoordeling en statistische methoden (AQL-niveau II). Eventuele kwaliteitsproblemen zullen leiden tot product-/procesverbeteringen. Deze preventieve maatregelen stellen ons in staat een consistente kwaliteit te garanderen.

- Pre-shipment inspectie

- Beheer van klachten

- Product- en procesverbeteringen

Gedragscode voor leveranciers

Wij bieden onze leveranciers eerlijke contractuele voorwaarden en een redelijke tegenprestatie. In ruil daarvoor verwachten wij ook dat zij hun werknemers en onderaannemers eerlijk en rechtvaardig behandelen. Onze specifieke eisen waaraan onze leveranciers moeten voldoen, zijn opgenomen in een aparte Gedragscode voor leveranciers van Nedis.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een verordening waarmee de EU de gegevensbescherming voor alle personen binnen de Europese Unie wil versterken en uniformeren. Deze verordening is van toepassing op alle bedrijven in de EU en bedrijven in het buitenland die persoonsgegevens verwerken voor in de EU gevestigde bedrijven of voor EU-burgers. De juridische afdeling volgt ontwikkelingen en ziet toe op de naleving van de regelgeving.