Breed & innovatief assortiment

Nedis kan u helpen om klanten op weg te helpen met aantrekkelijke producten. Maar hoe zit het als uw klant tevreden is en klaar is om meer te gaan investeren?

 

Nedis heeft een breed en diep assortiment om het volledige klanttraject te ondersteunen.

Wij bieden betaalbare consumentenelektronica voor een gemakkelijker, gezonder, slimmer en meer verbonden dagelijks leven, gecombineerd met diensten als toegevoegde waarde. Het assortiment bestaat uit meer dan 8.500 producten, verdeeld over acht hoofdcategorieën.


Nedis is de partner die kan helpen met klantenbinding, waardoor klanten steeds weer terugkomen als ze de technologie in hun huis upgraden en uitbreiden.

Connectiviteit en media

De wereld is meer verbonden dan ooit, van het bereiken van de andere kant van de wereld met op internet aangesloten apparaten tot het bereiken van de andere kant van je woonkamer met de juiste kabel. Het Nedis assortiment ondersteunt bij het verbinden van mensen, technologie en huizen;

 

Wonen en leven

De manier waarop mensen met hun huis omgaan verandert en deze consumenten hebben producten nodig die eenvoudig te gebruiken zijn, die hen tijd en energie besparen en die niet duur zijn. Nedis biedt een reeks producten die helpen bij een slimme levensstijl.

 

Nedis productcategorieën

Kabels & Adapters

Het ultieme assortiment voor kabels, adapters, switches, converters, met diverse opties, naadloze connectiviteit en topkwaliteit. Upgrade je verbindingen vandaag nog!

 

Bekijk producten

Computer & Mobile

Ontdek een breed assortiment aan computer- en mobiele accessoires, plus geavanceerde game-apparatuur! Upgrade je digitale wereld met ons.

 

Bekijk producten

Huishoudelijk & Wonen

Verander uw huis in een oase met de huishoudelijke artikelen van Nedis. autoamtiseer taken met onze efficiënte oplossingen en creëer een comfortabelere leefruimte.

 

Bekijk producten

Keuken & Koken

Verbeter je kookervaring met de keukenbenodigdheden van Nedis. Ontdek innovatieve gadgets, apparatuur van topkwaliteit en precisiekookgerei voor een culinaire ervaring op topniveau.

 

Bekijk producten

Verlichting

Verlicht je omgeving met de verlichtingscollectie van Nedis. Ontdek diverse lampen, slimme verlichting en energiezuinige lampen voor al uw verlichtingswensen.

 

Bekijk producten

Veiligheid

Zorg voor veiligheid met het brede veiligheidsassortiment van Nedis. Van slimme camera's tot rookmelders, wij bieden de producten voor uw gemoedsrust.

 

Bekijk producten

Beeld & Geluid

Ervaar uitzonderlijke audiovisuele ervaringen met Nedis. Ontdek Bluetooth-luidsprekers, tv-beugels en eersteklas audioapparatuur voor een ongeëvenaarde entertainment-setup.

 

Bekijk producten

Smart Home 

Stap in de wereld van huisautomatisering met Nedis SmartLife. Ontdek een breed scala aan smart home-apparaten voor gemak en controle, van stekkers tot verlichting en van camera's tot thermostaten.

 

Bekijk producten