Een beetje licht tijdens de donkere dagen

De zomer is voorbij, de herfst is aangebroken en de donkere dagen staan voor de deur. Een goede reden om je huis wat extra sfeer te geven. Vul het huis met de beste verlichting voor iedere kamer!

Verlichting voor elke kamer en elke klus

Verlichting kan een interieur maken of breken. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken, zowel voor je huis als voor je werkplek. Wil je een ruimte groter of kleiner laten lijken? Zoek je heldere, daglichtsimulerende verlichting, omdat je geconcentreerd wilt kunnen studeren tot diep in de nacht? Of geef je de voorkeur aan een dimbare, warme gloed die past bij de ontspannen sfeer van een etentje en die bepaalde ruimtes in huis nog gezelliger maakt?

Opvallend design

Verlichting hoeft niet alleen praktisch of sfeervol te zijn, het kan ook een blikvanger zijn. Zo is de ledlamp zonder lampenkap een trend die nu veel ruimtes siert. De gloeilamp is dan het accessoire op zich, waarbij je speelt met het model van de lamp en de kleur van het snoer. Je vindt bij Nedis diverse gloeilampen en we hebben zelfs de klassieke hanglamp een messing kleur gegeven, wat een prachtige aanvulling is op moderne woonkamers en zakelijke ruimtes met een industriële uitstraling.

LED-verlichting

LED-verlichting wordt steeds vaker gebruikt in ons interieur of als buitenverlichting. Het kenmerkt zich door de lange levensduur, het lage stroomverbruik en de grotere lichtstroom (lumen). Deze voordelen maken LED verlichting een zuinigere en duurzamere optie dan andere lichtbronnen! Geen gek idee dus om over te stappen op LED, als je dat nog niet gedaan hebt.

Smart plafondlampen

Verlicht de kamer, stel de meest optimale kleurtemperatuur en helderheid in voor elke situatie met slimme plafondlampen. Bedien de lamp via je smartphone, tablet of je eigen stem, of zet hem aan en uit via de traditionele lichtschakelaar. Het mooie van slimme lampen is dat ze eenvoudig te installeren zijn: sluit ze aan op het Wi-Fi-netwerk, download de gratis app en je kunt aan de slag!

Bureaulampen

Of je nu een licht moet schijnen op je bureau tijdens het werk of een boek leest in bed; bureaulampen zijn de perfecte keuze. Ze zijn kantelbaar, zodat het licht altijd schijnt waar je wilt. Met slechts één druk op de aanraaktoets kun je het licht van een bureaulamp instellen van koud tot warm wit. En dankzij de handige extra functie kun je jouw smartphone draadloos opladen.

 

Kerstverlichting

Al aan het aftellen tot de Kerst? Het versieren van de boom is een onmisbaar onderdeel van de voorvreugde. Zorg dat je kerstballen en andere versieringen in huis hebt, dan heb je alleen nog kerstverlichting nodig. Er zijn veel verschillende soorten, zoals touwverlichting, ijspegelverlichting, koppelbare verlichting, clusterverlichting en zelfs full colour LED strips.

Werkverlichting

Behoefte aan heldere verlichting van hoge kwaliteit voor jouw werkplek? Kies dan voor LED-balken. Ze zijn tijdbesparend en variëren in lengte en lichtopbrengst. De LED-latten zijn per type aan elkaar te koppelen, zodat je de verlichting precies op jouw wensen kunt afstemmen. Deze Nedis® werklamp is op meerdere manieren te bevestigen zodat je beide handen vrij hebt om de klus te klaren, zowel voor persoonlijk als professioneel gebruik. Onmisbaar om bij te hebben, thuis, tijdens het kamperen of voor reparaties direct onder de motorkap van de auto.