Bereid je voor op de sportzomer

Het heeft even geduurd, maar het UEFA Europees kampioenschap voetbal 2021 (Euro 2020) staat op het punt te beginnen. Aangezien het in 2020 werd afgelast, moet dit jaar extra speciaal worden. We vieren de sportzomer vanuit huis, dus we kunnen net zo goed ons eigen stadion creëren. Bereid je woonkamer voor met comfortabele meubels, omring je huis met versieringen, en haal je favoriete hapjes en drankjes in huis voor bij de wedstrijd. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat je zorgt voor de meest optimale kijkhoek op tv, zodat je niets van de actie mist.

De voordelen van TV-beugels

De televisie aan de muur hangen met een tv-beugel heeft meerdere voordelen. Ten eerste bespaart het ruimte, omdat je geen tv-meubel meer nodig hebt om je toestel op te zetten. Daarnaast kun je de tv ophangen op de hoogte die jij wilt en je bent niet afhankelijk van de hoogte van je dessoir of tv-meubel. Bovendien zorgt een tv-beugel voor een strakke en stijlvolle uitstraling in je interieur. En last but not least, een full motion TV-beugel biedt altijd de perfecte kijkhoek, zodat je tv kunt kijken precies zoals jij dat wilt. Deze flexibiliteit vermindert ook nog eens vervelende schitteringen.

Ons assortiment TV-beugels

Goed voorbereid de sportzomer ingaan? Kies uit een van onze vaste, full motion, kantelbare of verticale tv-beugels. Wil jij jouw favoriete tv-programma's vanaf de bank bekijken, maar ook als je aan de eettafel zit? Neem dan een kijkje bij ons assortiment full-motion tv-beugels. Deze bieden optimaal zicht vanuit elke hoek. Weet je niet zeker hoe je hem moet plaatsen? De installatie is eenvoudig met onze 'How to' stap-voor-stap installatievideo's.

How To - Nedis® TV-beugel