Uw eigen merk en productassortiment

Versterk uw merk en zichtbaarheid. Wij verzorgen de productie, de labelling, het ontwerp en de verzending, terwijl u tijd bespaart en uw marges vergroot. 

Private labelling

Wilt u dat uw merknaam staat voor kwalitatieve, gemakkelijk te gebruiken elektronica-gerelateerde producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Versterk uw productassortiment en verkoop met een eigen merk. U hebt de controle, maar wij leveren ons private labelling-concept met volledige service, inclusief inkoop, kwaliteitscontrole, ontwerp en logistiek.

'Verkoop producten als uw eigen merkproducten, en verhoog de winst en marges door de manier van leveren te verkorten! '

Uw merk aansluitend op de dagelijkse behoefte

Met Nedis kunt u elektronica-gerelateerde oplossingen van uw eigen merk aanbieden die afgestemd zijn op alle dagelijkse activiteiten en de dagelijkse behoeften van uw klanten. Bied een gevarieerd en winstgevend productassortiment op basis van de meest recente technologieën en innovaties, terwijl u de nieuwste trends omarmt en uw eigen bedrijf of merk promoot. 

Bedrijven die al gebruik maken van
private labelling via Nedis

Coolblue

Coolblue is een snel groeiende e-commerce pionier met negen fysieke winkels en webshops in Nederland en België 

Système U

Système U is een coöperatie van Franse retailers, die bestaat uit ongeveer 800 onafhankelijke express winkels, super- en hypermarkten.

Ontdek meer

Habufa

Nedis was zeer blij om te kunnen helpen met onze private label-oplossing voor het merk COCO maison - een van de merken in het portfolio van Habufa.

Lees meer

Uw merk, onze zorg

Verpakking en productinformatie

Profiteer van meer dan 35 jaar ervaring en gebruik ons concept met self-select packaging om uw eigen merk te versterken. U kunt uw eigen huisstijl en uitstraling bepalen om u te onderscheiden van de concurrentie.

Naast een slimme verpakking kunt u ook gebruik maken van onze slimme online oplossingen. Koppel uw systemen aan Nedis en profiteer van onze hoogwaardige productbeschrijvingen en -specificaties om uw webshop en eigen merk een boost te geven. 


POS-materiaal en promotie

Uw eigen uitstraling mag niet ophouden bij het product en de verpakking. Versterk uw merk in de winkel of online met extra materiaal. Wij kunnen dit voor u regelen, we kunnen samen aan prachtige ontwerpen werken of u kunt deze zelf verzorgen.

Kwaliteit en logistiek

Onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke normen, wat betekent dat uw producten voldoen aan de hoogst mogelijke normen. Wij controleren onze leveranciers regelmatig en testen de kwaliteit van elk product.

Onze volledig geoptimaliseerde toeleverketen is gebaseerd op sterke pijlers en we verzenden 98% van alle bestellingen nog dezelfde dag. Stap aan boord van onze snelwerkende logistieke machine, gebruik onze voorraadopties en lever het juiste product op het juiste moment aan uw klanten.

Wilt u uw merk en bedrijf versterken?

Start met private labelling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
Nog geen Nedis reseller? Klik hier en bekijk uw voordelen en meld u aan!.