Uw slimme zakelijke partner voor retail

Van complete concepten in de winkel, een duidelijke verpakking en een sterk merk tot private labeling. Wij vullen uw productassortiment aan en maken het voor uw klant gemakkelijker om de juiste keuzes te maken voor hun dagelijkse behoeften. 

Ja, ik wil me registreren

Zelfkeuzeverpakking

De verpakking van Nedis-producten is speciaal ontworpen. Hoezo speciaal? Nou, het ontwerp is gebaseerd op de manier waarop uw klant producten bekijkt. Naast de geweldige vormgeving is de verpakking speciaal ontworpen om de keuze van uw klant eenvoudiger te maken, zonder dat de hulp van uw medewerkers daarvoor nodig is.

Producten kiezen die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, eenvoudig in het gebruik zijn en perfect bij de dagelijkse behoeften passen, wordt gemakkelijker door:

 1. Zelfkeuzepictogrammen
 2. Professionele fotografie
 3. Uitstralen van de levensstijl
 4. Duidelijke, meertalige beschrijving
 5. QR-code voor online informatie

Schapconcepten

Wij bieden complete concepten voor in de winkel om de best mogelijke ondersteuning te bieden en verkoopkansen te creëren. Door de consistente uitstraling van Nedis-producten kunt u ze moeiteloos aan uw assortiment toevoegen zonder dat merken of uitstralingen door elkaar lopen.

Wat bieden wij?

 • Schapoplossingen die op uw behoeften zijn afgestemd
 • Levering met een header of demobord
 • Persoonlijk advies betreffende het assortiment
 • Duidelijke keuzemogelijkheden voor uw klant

Presentatie in de winkel

Presenteer uw Nedis-productlijn op de beste mogelijke manier met presentaties in de winkel om uw verkoop te verhogen, uw klanten te informeren en de naamsbekendheid te vergroten.

Wat bieden wij?

 • Banners
 • Demoborden
 • Uw eigen POS-materiaal
 • Presentatie in de winkel

Nedis-producten versterken uw winkel met slimme alternatieven voor A-merken

Private labeling

Nedis biedt u een private labeling-concept met volledige service, inclusief inkoop, kwaliteitscontrole, ontwerp en logistiek. Wilt u delen van dit proces zelf in de hand houden? Het is ook mogelijk om slechts een deel van het proces aan ons uit te besteden.

Volumedeals

Verwacht u van een bepaald product grote hoeveelheden te verkopen of te gebruiken? Werk samen met Nedis en profiteer van deze enorme verkoopkans. Wij verzorgen het gehele proces, van de inkoop, het maken van de verpakking en het ontwerp tot de daadwerkelijke verzending van de producten.

Nedis, your smart business partner

Wij begrijpen dat onze service uw service is. Daarom hebben wij een webpagina voor uw klant gemaakt. Uw klant raakt geïnspireerd en vindt duidelijke informatie over Nedis-producten. Wanneer de klant beslist om een nieuwe aankoop te doen, zijn onze leveranciers gemakkelijk te lokaliseren met behulp van de handige winkelvinder. Wanneer er nog vragen zijn, helpt een persoonlijke productspecialist u en uw klant graag verder.

Door onze langdurige relatie met diverse leveranciers zijn wij een betrouwbare partner en kunnen we de meest relevante en hoogwaardige producten op het juiste moment op de juiste plaats afleveren.

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.