Verkoopondersteuning voor uw productassortiment, online of offline

De manier waarop consumenten hun dagelijkse benodigdheden kopen, verandert. Zij willen een product dat de juiste keuze is, maar dat niet al te duur is. Producten vergelijken hoeft niet veel tijd te kosten. Nedis helpt u helderheid te geven in keuzes.
 

Zelfkeuzeverpakking

De verpakking van Nedis-producten is speciaal ontworpen. Hoezo speciaal? Nou, het ontwerp is gebaseerd op de manier waarop uw klant producten bekijkt. Naast de geweldige vormgeving is de verpakking speciaal ontworpen om de keuze van uw klant eenvoudiger te maken, zonder dat de hulp van uw medewerkers daarvoor nodig is.

Producten kiezen die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, eenvoudig in het gebruik zijn en perfect bij de dagelijkse behoeften passen, wordt gemakkelijker door:

 1. Zelfkeuzepictogrammen
 2. Professionele fotografie
 3. Uitstralen van de levensstijl
 4. Duidelijke, meertalige beschrijving
 5. QR-code voor online informatie

Hoe werkt het?

1. Self-select icons

U kunt in één oogopslag de pictogrammen zien. Belangrijke productkenmerken worden duidelijk gemarkeerd zodat u en uw klanten zonder moeite een keuze kunnen maken op basis van de relevante criteria. 

2. Professionele fotografie

Wat u ziet, is wat u krijgt. Zo treft u het aantrekkelijke product dat op de verpakking staat, ook aan in de verpakking. 

3. Uitstraling van de levensstijl

Zoeken naar het juiste product kan behoorlijk veel gedoe zijn. Door een duidelijke afbeelding op de verpakking, weet u direct of het product geschikt is voor uw doeleinden.  

4. Duidelijke, meertalige beschrijving 

Het zou niet mogen uitmaken waar u vandaan komt of welke taal u spreekt. Uw klanten moeten kunnen genieten van producten die hun levens eenvoudiger, slimmer en leuker maken. 

5. QR-code voor online informatie

Onze producten worden geleverd met duidelijke informatie en zijn vaak direct bruikbaar vanuit de verpakking. Indien een Nedis®-product toch enige installatie vereist, is dit altijd gebaseerd op ons idee van eenvoudige installatie. Met een QR-code op de verpakking kunt u zelfs een online versie van de handleiding lezen of een gerelateerde productvideo bekijken. 

Presentatie in de winkel

Presenteer uw Nedis-productlijn op de beste mogelijke manier met presentaties in de winkel om uw verkoop te verhogen, uw klanten te informeren en de naamsbekendheid te vergroten.

Wat bieden wij?

 • Banners
 • Demoborden
 • Uw eigen POS-materiaal
 • Presentatie in de winkel

Schapconcepten

Wij bieden complete concepten voor in de winkel om de best mogelijke ondersteuning te bieden en verkoopkansen te creëren. Door de consistente uitstraling van Nedis-producten kunt u ze moeiteloos aan uw assortiment toevoegen zonder dat merken of uitstralingen door elkaar lopen.

Wat bieden wij?

 • Schapoplossingen die op uw behoeften zijn afgestemd
 • Levering met een header of demobord
 • Persoonlijk advies betreffende het assortiment
 • Duidelijke keuzemogelijkheden voor uw klant

We snappen dat uw verkoopvermogen succes voor ons allebei betekent.

nedis logo

Stimuleer de verkoop online

Met professionele productafbeeldingen en heldere productinformatie weet u dat u kunt verwachten wat u hebt besteld. Uw klant kan online uit aantrekkelijke producten kiezen en zal blij zijn te ontdekken dat het product helemaal voldoet aan zijn of haar behoeften. Video's, 360°-beelden en nog veel meer helpen bij de verkoop of bieden een uitstekende back-up voor aftersales-services. 

Koppel uw systemen met Nedis connect, profiteer van onze hoogwaardige productinformatie om uw webshop te ondersteunen, en bespaar tijd en werk.

Geïnteresseerd in Nedis als partner?

Word leverancier en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen hebt.